Kidswing Wesseling Den Haag

enjoy the process of learning to dance

Informatie

Lesgeld
Contributie is € 260 (peuterdans € 210) per jaar voor 37 lessen. U betaald de contributie in 10 termijnen (september t/m juni). U kunt er ook voor kiezen om de contributie in één keer te betalen. U krijgt dan korting. U betaald dan € 250 (peuterdans € 200) per jaar. Schrijft u na september in, dan wordt het bedrag pro rata berekend.

Incasso
Het lesgeld wordt begin van de maand automatisch van uw rekening geïncasseerd. Tijdens de zomervakantie (juli & augustus) incasseren wij niet.

Inschrijving
U kunt zich het hele jaar door inschrijven via deze website. De inschrijving is geldig na bevestiging door Kidswing Wesseling voor een periode van onbepaalde tijd. Ook kunt u eerst een gratis proefles aanvragen.

Opzeggen
Bij Kidswing Wesseling heeft u een opzeg periode van maximaal 1 maand. Dit houdt in dat de maand van opzegging uw laatste maand is waarin uw lesgeld verschuldigd bent. U kunt opzeggen per mail.

Meerdere lessen
Indien een leerling meerdere lessen per maand volgt krijgt hij of zij korting. De tweede les 20% korting en iedere daaropvolgende les 30% korting. Let op! De selectiegroepen vallen niet onder deze korting en zijn de normale prijs.

Regels

 1. Kom op tijd voor de lessen. 5 a 10 minuten voordat de les begint.
 2. Breng voorafgaande aan de les een bezoek aan de toilet.
 3. Jassen en tassen in de garderobe. 
 4. Kidwing Wesseling stelt geen vaste kleding eisen, maar de leerlingen moeten wel in ballet of sportkleding de lessen volgen. U kunt bij ons op de dansschool ook danskleding en dansschoenen aanschaffen.
 5. Behandel de leerlingen, docent, ouders, verzorgers, personeel, goederen met respect.
 6. Bij verhindering van leerlingen vindt geen restitutie van het cursusgeld plaats.
 7. Ouders/Verzorgers wachten tijdens de les in de voorzaal. (Kidswing Wesseling heeft af en toe kijklessen).
 8. Geen stoelen en/of krukken voor de ingang van de danszaal plaatsen.
 9. Ouders kunnen best even kijken door het glas bij de deur van de zaal, maar blijf hier hangen. Kinderen en docenten raken hierdoor afgeleid. In de voorzaal hangt een televisie waarop u de les kunt volgen.
 10. Gelieve bij het verlaten van de dansschool uw rommel op te ruimen.
 11. Klik hier voor onze huidige corona regels


Zie “AV” voor de algemene voorwaarden van Kidswing Wesseling.