Kidswing Wesseling Den Haag

enjoy the process of learning to dance

DISCO voor jong & oud


DJ Edwin & DJ STAYFUN

Thema: Lustrum 10 jaar - Rhytm is gonna get you

Datum: 15 februari 2020

Aanvang: 18:45 uur 

Einde: 23:30 uur

Kosten: € 2,50 p.p.   (Hieronder Online bestellen)

Locatie: Dansschool van der Meulen Wesseling

Kinderen / Leerlingen onder de 13 jaar moeten onder toezicht staan van een volwassenen.


INFO

Zaterdag 15 februari is er weer een disco voor jong en oud bij ons op de dansschool. Deze avond is uniek om samen met je kind(eren) en vrienden bij te wonen (Introducees toegestaan).

Tijdens de avond is de bar geopend en kunt u via pin en contante betaling drankjes (fris,bier,wijn,etc) kopen. Er worden hapjes rondgebracht en ook zijn er diverse dansoptredens.

Online Bestellen

Voorgaande jaren kon er best een lange rij zijn bij de ingang i.v.m. betalingen. Daarom hebben we er ook dit jaar voor gekozen om de kaarten vooraf al te verkopen, zodat er een vlotte doorloop is bij de deur. Hieronder kunt u de kaarten bestellen.

LET OP!!!

De kaarten en betaalverzoek ontvangt u niet direct. U ontvangt binnen enkele dagen een iDeal betaalverzoek via Plink. Na betaling ontvangt u binnen enkele dagen de kaarten per mail. U ontvangt de kaarten via mailadres: administratie@kidsing-wesseling.nl. Deze mail komt helaas ook wel eens in de Spam. Wellicht handig om dit mailadres toe te voegen aan uw contracten of nog beter kidswing-wesseling.nl toe te voegen aan uw veilige domeinen.

Voor vragen kunt u terecht bij Floris Wesseling: 06-24096002U kunt niet meer Online kaarten bestellen.